Forum voor Anarchisme

Hoe/waar te beginnen

Denk na over waar je goed in bent, of wat je leuk vindt om te doen, en denk na over hoe je die vaardigheden kunt toepassen in de strijd voor een vrije wereld.

Kom samen met je vrienden en je gemeenschap. Denk na over problemen waar jullie gezamenlijk voor staan en hoe je die direct, samen, kunt oplossen. Behandel mensen als gelijken. Vecht tegen de agent in je hoofd.

Ontmantel de onderdrukkende sociale systemen om je heen, en die waar je zelf aan deelneemt. Verbind je met de bredere anarchistische beweging, lokaal en internationaal. Bouw affiniteit op met mensen.

Steun gevangenen.

Wees moedig. Je kunt niet moedig zijn als je niet bang bent. Moed is niet de afwezigheid van angst, het is het middel waarmee we angst overwinnen.

Een betere wereld is mogelijk. We kunnen het zien. We kunnen het voelen. We kunnen het tot stand brengen.

Wil je nog meer te weten komen over anarchisme dan is Basisbeginselen van het anarchisme op anarchisme.nl ook zeker de moeite waard.

Zoek je anarchistische groepen en bonden, kijk op:

Voor een levendige online community kun je ook ons telegram netwerk bekijken. Hier is een uitnodigging voor onze Lobby groep dan kunnen we je daarvan uit door sturen naar onze andere groepen. FvA | Lobby

Engels:

  • Crimethinc
  • It's Going Down
  • The Anarchist Library